η ταυτότητα του exam panel

επισκόπηση       ανθρώπινο δυναμικό       επιλέγω exam panel       επικοινωνία

Το exam panel, το καλύτερο online φοιτητικό φροντιστήριο, ενισχύει τις προσπάθειες φοιτητών και σπουδαστών για επιτυχημένες σπουδές, παρέχοντάς τους βοήθεια από απόσταση σε θέματα που τους απασχολούν, όπως διπλωματικές, πτυχιακές ή μεταπτυχιακές εργασίες, θέματα προόδων ή εξεταστικών, απαλλακτικές εργασίες, ασκήσεις, και μεταφράσεις.

Γνωρίζοντας ότι η συσσώρευση μαθημάτων, οι πολλές ώρες παρακολούθησης ή άλλες προσωπικές υποχρεώσεις, μπορούν να σε οδηγήσουν σε αδυναμία ανταπόκρισης στις απαιτήσεις όλων των μαθημάτων, δημιουργήσαμε ένα ευέλικτο μοντέλο βοήθειας μέσω online υπηρεσιών σε συνεργασία με καθηγητές που έχουν πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και πλούσιο ιστορικό επιτυχημένης φροντιστηριακής εργασίας. Ο βασικός κορμός του ανθρώπινου δυναμικού μας και των καθηγητών μας δραστηριοποιείται στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης φοιτητών περισσότερα από 10 χρόνια.

Το μεγάλο και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων καθηγητών, με τίτλους σπουδών από σχεδόν όλα τα τμήματα ελληνικών Πανεπιστημίων, τα περισσότερα τμήματα ΤΕΙ, και πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά μας ως προς την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Σε κάθε προσπάθειά σου έχεις βοήθεια από τον καταλληλότερο καθηγητή, ο οποίος έχει γνώση και εμπειρία τόσο για το στυλ όσο και για τις απαιτήσεις της σχολής και των μαθημάτων σου.

To exam panel έχει το σύστημα, τις υπηρεσίες, τις λύσεις και κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό, για να είναι ένας εξαιρετικός αρωγός στην επιτυχημένη πορεία των σπουδών σου. Το exam panel είναι ο δικός σου σύγχρονος, ασφαλής, σίγουρος και οικονομικός τρόπος για πτυχίο στην «ώρα» του.

Το online φοιτητικό φροντιστήριο μας, παρέχει βοήθεια σε φοιτητές και σπουδαστές για τις περισσότερες σχολές και τμήματα Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και κολλεγίων στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και για πολλές πανεπιστημιακές σχολές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Αντιμετωπίζουμε κάθε θέμα που σε απασχολεί ξεχωριστά και δημιουργούμε ένα πλάνο δράσης προσαρμοσμένο τόσο στις δυνατότητες και τις απαιτήσεις σου όσο και στο προφίλ της σχολής σου, το οποίο παράγει πάντα το ζητούμενο αποτέλεσμα μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έχεις προκαθορίσει.

Υιοθετήσαμε εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Διαδικτύου για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε χωρίς την ανάγκη της φυσικής σου παρουσίας. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτεσαι στην περίπτωση που έχεις πρόβλημα μετακινήσεων (ζεις σε απομακρυσμένη περιοχή, είσαι άτομο με ειδικές ανάγκες ή κινητικά προβλήματα κ.α.) ή απλά θέλεις να κερδίσεις το χρόνο που θα δαπανούσες σε αυτές.

Πέρα από την επιχειρηματική δραστηριότητα, είμαστε σε απόλυτη επαφή με τις συνθήκες και τις ανάγκες του σήμερα. Γι’ αυτό το λόγο, το δικό σου online φοιτητικό φροντιστήριο λειτουργεί έχοντας σαν βάση τους ακόλουθους πυλώνες:

Οικονομία
Δεν υιοθετούμε δομές και πρακτικές με αυξημένο κόστος ώστε να μπορούμε να σου προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς χωρίς να σε επιβαρύνουμε με κυλιόμενα κόστη.

Ταχύτητα
Η έμπειρη ομάδα των καθηγητών μας σε καλύπτει χωρίς καθυστερήσεις, ακόμα και σε περιόδους αιχμής, όπως αυτές των εξεταστικών και των προόδων.

Αξιοπιστία
Οι εκατοντάδες ικανοποιημένοι φοιτητές από το 1988 μέχρι σήμερα, αποτελούν τη βέλτιστη εγγύηση για την αποδοτικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Ασφάλεια
Στο exam panel διαφυλάσσουμε το ιδιωτικό σου απόρρητο και χρησιμοποιούμε σύγχρονα συστήματα, τεχνολογίες και μεθόδους για να σου παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία.